Skip to main content

Mini uzorkivač

Idealno za opšte uzorkovanje iz buradi, kanistera, rezervoara itd.

Dva modela zavisno od medijuma:                                                                               

PE MiniSampler za opšte uzorkovanje, maks. visina usisavanja 5 m

PTFE MiniSampler za ultra čisto uzorkovanje, maks. visina usisavanja 5 m

MiniSampler PE u kompletu sa priborom u transportnoj kutiji, sadrži: Vakum pumpu, 10 PE boca od 100 ml, 10 m PE usisnog creva 6 x 8 mm, 1 rezač creva, 1 cev-teg od nerđajućeg čelika od AISI 304 (1.4301)/niklovani mesing , 20 nalepnica za boce.

MiniSampler PTFE u kompletu sa priborom u transportnoj kutiji, sadrži: Vakum pumpu, 1 posudu za uzorke PFA 180 ml, 5 m PTFE usisno crevo 6 x 8 mm, 1 rezač creva, 1 cev-teg za crevo od nerđajućeg čelika od AISI 304 (1.4301)/niklovani mesing , 20 nalepnica za boce.

Sa vakuumskim uzorkivačem MiniSampler, tečnost uzorka dolazi u kontakt samo sa usisnim crevom i originalnom bocom za uzorke. Mogućnost unakrsne kontaminacije je znatno smanjena.

Odmah nakon uzimanja uzorka, boce se zatvaraju. Usisno crevo za jednokratnu upotrebu može se brzo zameniti. Ovo garantuje da uzorci nikada nisu kontaminirani. Ako je potrebno, novo crevo se može koristiti za svaki pojedinačni uzorak. Zbog svog malog prečnika crevo može doći do uskih, naizgled nepristupačnih mesta za uzorkovanje.

Pozovite nas

Za dodatne informacije pišite nam

Slični proizvodi