Skip to main content

Automatski uzorkivač vode MAXX

Sistematsko praćenje i kontrola kvaliteta otpadnih i površinskih voda, počinje uzimanjem reprezentativnog uzorka. Maxx automatski uzorkivači su savršeno rešenje za uzorkovanje otpadne vode, uzorkovanje u industriji ili uzimanje uzoraka površinskih voda. Mogu biti fiksni ili prenosni, sa hlađenjem ili bez, a po potrebi se mogu prilagođavati različitim zahtevima korisnika.
Sa ovim uređajem otpadne vode možete uzorkovati:
• proporcionalno vremenu, odnosno u jednakim vremenskim intervalima
• proporcionalno protoku ili u zavisnosti od protoka
• u zavisnosti od drugih karakteristika uzorka

MAXX prenosni uzorkivač ispunjava sve vaše želje vezane za uzorkovanje otpadnih voda: sami određujete veličinu uzorka, zapreminu i broj boca, dinamiku i način uzorkovanja, način raspodele po bocama, oblikujete kompozitni uzorak (prosečan uzorak u intervalu vremena).

MAXX TP5 C

Kompaktni uređaj za uzimanje uzoraka vode sa integrisanim razvodnikom i raznim varijantama boce od kompozitnog do diskretnog. Dolazi sa izolacionom bazom sa rashladnim ili nehlađenim hlađenjem, sa mogućnošću rada baterije

MAXX P6
P6 je kompaktan i lagan automatski uređaj za uzimanje uzoraka vode koji je dostupan u kombinaciji sa peristaltičkom ili vakuum pumpom. Visoko precizno merenje zapremine uzorka sa jednostavnim čišćenjem, modernim i ergonomskim dizajnom.

Prednosti:
- Novo ! Mogućnost direktnog povezivanja preko USB-a sa multiparametarskom sondom I mogućnost merenja pH/provodljivosti/temperature (opciono)
- Veoma precizna zapremina uzorka
- Jednostavno programiranje
- LAN/WLAN/Web komunikacija (opciono)
- Lako održavanje I čišćenje
- Moderan ergonomski dizajn
- Dugotrajnost baterije zahvaljujući »režimu mirovanja«
- Druga cevčica za doziranje za promenu zapremine uzorka
- Brzina punjenja >0,5 ms pri usisnoj visini do 5 m (na 1000 hPa)

Download

Pozovite nas

Za dodatne informacije pišite nam

Slični proizvodi