Skip to main content

04_Grundfos MP 1 uranjajuća pumpa

Dobre vesti: Grundfos MP 1 uranjajuća pumpa je ponovo na tržištu i može se kupiti jedino i ekskluzivno kod Eijkelkamp Soil & Water. Grundfos MP 1 je jedinstvena 2” uranjajuća pumpa za ispiranje i uzorkovanje pijezometara do dubine od 90 m.

Uranjajuća pumpa Grundfos MP 1 je dizajnirana specijalno za ispiranje i uzorkovanje pijezometara prečnika većih od 50 mm. Motor ove pumpe se kontroliše podesivim konverterom frekvencije. Zbog tog promenljivog podešavanja frekvencije, kapacitet ove pumpe se može podešavati od 0 do 2 m3/h. Kao rezultata se dobija stabilan tok vode u anaerobnim uslovima.

Visoki maksimalni kapacitet ove pumpe omogućava brzo ispiranje merenog pijezometra. Podešavanjem na mali kapacitet pumpanja, ista pumpa se može koristiti za uzorkovanje. Ugrađena bezbednosna zaštita štiti pumpu MP 1 i konverter od preopterećenja. Trenutna frekvencija se može očitati na displeju.

 Prednosti Grundfos MP 1 uranjajuće pumpe

• Veliki gornji kapacitet za ispiranje, ujednačen tok za uzorkovanje
• Kompaktna, lako se instalira, mobilna
• Otporna na korozivne tečnosti
• Uzorkovani materijal dolazi u kontakt samo sa nerđajućim čelikom i teflonom
• Anaerobno uzorkovanje
• Jednostavan postupak čišćenja

 Grundfos MP 1 uranjajuća pumpa SETOVI

Dostupni su razni standardni setovi sa dubinom uzorkovanja od 30 m (br. artikla 1227SF sa teflonskim crevom i 1227SL sa LDPE crevom), 60 m (br. artikla 1227SG teflon i 1227SM LDPE crevo) i 90 m (br. artikla 1227SH teflon i 1227SN LDPE crevo). Standardni setovi sadrže: Grundfos MP 1 uranjajuću pumpu, konvertor frekvencije, rashladni rukavac, set za popravku, kabl, crevo sa konektorom, kolica sa kalemom za namotavanje creva i servis komplet.

 

Download

Galerija

[widgetkit id="26" name="MP1 pumpa"]

Pozovite nas

Za dodatne informacije pišite nam

Slični proizvodi